IV. Strázsahegyi Kavaró Sütő-Főző Fesztivál

Strázsahegyi Kavaró Sütő-Főző Fesztivál Monor Lions Club, tanyasi kakaspörkölt túróscsuszával

A nevezett sütő-főző csapatok
Baranyai Borászok és Szőlőtermelők Egyesülete Hegyi bab
Monori Nagytemplomi Református Gyülekezet Juhtúrós borjúpörkölt 2 féle gombával, kapros galuskával
Balogh Péter Halászlé
Lukácsy György Csülkös káposzta
Csipet Csapat (Ifj. Tóth László) Szürkemarha pörkölt házi tarhonyával
Bokros Sándor és Barátai Halászlé
Szuchy Lóránt Birkagulyás
Berki István Hagymás bab
Monori Lions Klub Tanyasi kakaspörkölt túróscsuszával
B & K Kft. Főzőcsapata Román csorbaleves
Monori Borút Egyesület Lecsó
Péteri Borbarát Kör Gyöngytyúk ragu kapros-juhtúrós galuskával
Kapás Istvánné Sárgaborsó gulyás, almáspite
Srágli Dávid Tárkonyos bárányleves
Pamacs Őz- és vaddisznópörkölt
Kovács Péter Chilis bab
Jakabné Jávorszki Krisztina Szoljanka leves
Hadrikné Marika Kapros túróslepény

Köszönetet mondunk minden sütő-főző családi-baráti körnek, munkahelyi kollektívának, civil szervezetnek, akik "Főzőtudományuk legjavát nyújtották", ételük kóstolására vendégeket fogadtak, részvételükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Továbbá köszönetet mondunk minden támogatónknak és segítőnknek, hogy segítségnyujtásukkal, munkájukkal lehetővé tették immáron negyedik alkalommal megrendezett fesztiválunk sikeres lebonyolítását.

A zsűri tagjai, szakmájuk kiválló képviselői:

Gombás András: a Vendéglátók Ipartestületének elnökségi tagja, régióvezető, a
Gombás étterem tulajdonosa.
Florovits György: étteremvezető, Lizard Étterem vezetője, mely étterem 2. alkalommal nyerte el a "Best of Budapest" díjat.

A zsűri minden főzőcsapatot meglátogatott, figyelemmel kisérte a sütés-főzés folyamatát, majd az elkészült étel kóstolását, zsűrizését követően nehéz döntés alapján az alábbi elismerő okleveleket és díjakat osztották ki.

"Legízletesebb leves" Balogh péter
"Legfinomabb szaftos étel" Monor Lions Club
"Legízletesebb fűszerezett sült" Lukácsy György
"Legfinomabb desszert" Hadrikné Marika, Kalocsáné Judit
"Legszebben szervírozott étel" Csipet Csapat (középiskolás főzőcsapat)
"Legjobb főzőcsapatként működött" Baranyai Borászok és Szőlőtermelők Egyesülete, Monori Borút Egyesület csapata

Sztodola Balázs képei >>
Kugel György képei >>

Receptek >>

« vissza