Borainkat kóstolták a XXI. Turisztikai Díjátadó Gálán

borkóstolás, borkóstoló
A Gálát Szebeni Zsolt és Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. ügyvezetője és marketingigazgatója nyitotta meg a Turizmus Kft. által – szakmai szervezetek bevonásával – készített lobbifilm bemutatásával, amely az ágazat jelentőségével és nehézségeivel együtt a turizmus szakma üzenetét ismertette a vendégekkel.
Az este folyamán a vendégeket köszöntötte Csizmadia Norbert, az NGM államtitkára, aki a "van stratégiánk és van jövőképünk” hangsúlyozásával a magyar turizmus stratégiai pilléreit, majd a 2014-2020 között tervezett fejlesztéseket mutatta be. Őt követte Horváth Viktória, az NGM helyettes államtitkára, aki felhívta a figyelmünket arra, hogy a minisztérium, a szakma és a vállalkozások együttes összefogásával esélyünk van arra, hogy a turizmus és  vendéglátás ismét húzóágazata legyen az országnak.
A díjátadó előtt, ahol az egyes szervezetek legjobbjai vehették át az elismeréseket, Németh Lászlóné, fejlesztési miniszter köszöntötte a résztvevőket.
A műsor zárásaként a Gála meglepetés vendége: Havasi Balázs zongoraművész és a rockdobos Endi  alkotta "Drum and Piano” párosa volt. 
Ezidő alatt Bodor János és Czeglédi György kínálta vendégeinknek a monori borászok által felajánlott borokat. Köszönjük borászainknak a felajánlást, ezzel ismét újabb lehetőséget kaptunk és éltünk a felkínált lehetőséggel, hogy a turizmus szakma vezetőinek bemutathassuk borainkat és pincefalunkat.


« vissza